Home-page‎ > ‎

Informatie


Taarten om in te bijten, Taarten om bij weg te dromen, Taarten voor elk moment!!


De taarten worden gemaakt van luchtig biscuit, en 2 vullingen.  Op het gebied van decoratie is er een hoop mogelijk, van bloemen tot strikken en van boetseersels tot puzzelplaatjes.

Aangezien dit een hobby is neem ik niet al te veel opdrachten aan en werk ik het liefst met een grote mate aan vrijheid qua uitvoering.  Je kunt natuurlijk altijd een thema doorgeven, of bepaalde kleuren.  Een naam en leeftijd op de taart is natuurlijk altijd mogelijk.  Ik maak ook geen taarten van anderen na, een voorbeeld als inspiratie is natuurlijk geen probleem.  Van mijn eigen taarten maak ik ook nooit een exacte tweede versie. Maar bijvoorbeeld een barbie/Prinsessen taart zal ik wel vaker maken, echter met andere details, kleuren en gezichtsuitdrukkingen.

Geef op tijd door wanneer je de taart zou willen hebben. Het liefst toch wel 2 a 3 weken voor de levering. Hoe eerder hoe beter!!


De taarten worden geleverd op een MDF onderplaat bekleedt met papier en folie, daarna worden ze ingepakt in folie met linten om een feestelijk geheel te creëren. 

Voor het vervoer van de taart in de auto kun je het beste de taart op de grond voor de passagiersstoel plaatsen. Zet dan wel even de verwarming bij de voetjes uit!!


 
Informatie over Vullingen

Foto's bekijken

Terug naar de Home-page


copyright ©2011 Lovable-Cakes.nl
Geen van de teksten of foto's mogen worden vermeld op andere sites zonder toestemming van Lovable-Cakes.nl
 

 


 


 

 
Subpagina''s (1): Vullingen